tirsdag 24. november 2009

BELIZE

Etter å ha pruta oss ned til halv pris på avgiften for å komme oss ut av Mexico er vi omsider i Belize. Los dineros og her er vi!

Mexico kan oppsummeres med god mat, vennelige og veldig små mennesker, eventyrlig strand og behagelige priser.

I dag følte vi for å unngå turiststedene og reise litt utenom det vanlige. Så nå befinner vi oss i Corozal, en liten by nord i Belize. Her er det litt vel stille, så vi blir nok ikke lenge. Vurderer å ta turen ut til en av de mange øyene her, for å se om de har noe mer å by på. Eventuelt bare reise videre til Guatemala.

Vi er straks klare for middag. Så langt har vi sett 8 restauranter i byen. 7 av disse er kinasestauranter. Det samme gjelder for matbutikkene/-bodene. Er kina "in" her eller er det mange asiatere i området? Bortsett fra en ung mann som først ville selge oss en lang trestokk for så å lure på om det var noen mulighet for at en av oss trengte en kjæreste, har vi ikke snakket med så mange her enda. Ser frem i mot å ta denne litt rare plassen nærmere i øyesyn.

Kan i tillegg nevne at de har dratt frem mengder med nisser og plasikkjuletre med lys.  Det er litt rart med sommer, sol, strand, nisser og juletre. Men som a mamma bruker å si: " det blir jul i år også".

3 kommentarer:

  1. Hei Birgit
    Vi øver til tentamen. Moro å se bilder fra turen. Vi savner deg! Ha en fin dag! hilsen Aravind og Ezatullah (og Kari)

    SvarSlett
  2. hallo hallo.. det var en noget overrasket og uvitende pappa som tok imot klærne jeg fikk i oppdrag av jan å levere i går.. hvis de skal vaskes etc må du si ifra.:) håper dere koser dere masse!!!

    susann

    SvarSlett
  3. Koselig med hilsen fra dere. Savner dere ogsaa.Lykke til paa tentamen!!

    Susann: Klaerne mine har jeg under kontroll : )

    Birgit

    SvarSlett