mandag 28. november 2011

Koh Phangan

Etter storbyens kjas og mas var vi klare for noen late dager på stranda. Første øy ut var Koh Pangan. Først tilbrakte vi noen dager ved bassenkanten på et rolig strandsted på vestkysten av øya. Ikke stort mer å si om det enn at det ser slik ut fra solsenga:

Ikke et dumt sted å tilbringe noen novemberdager. 

Etter å ha fått samlet både krefter og mot ved bassengkanten flyttet vi oss over til "partystranda" Hat Rin, hvor det var duket for "full moon-party" . Det verserer ulike historier om opprinnelsen til denne galskapen. En av historiene forteller at det starta som en bursdag en eller annen gang på 80-tallet (ingen husker helt når...). Andre sier at det ble starta av noen backpackere i 1985. Samma det. I høysessongen tiltrekker festen (eller festivalen...) seg opp til 30 000 festglade mennesker. Den ellers så kritthvite og idylliske stranda blir gjort om til noe som kan minne om roskilde i bikini. Stranbarene konkurrerer om hvem som kan spille høyest musikk, Bucket-selgerene (som selger bøtter med sprit) konkurrer om hvem som har billigst og best buckets. Og flammemennene er enda galere enn de pleier å være. Vi er selvfølgelig 10 år for gamle til dette, men tok en liten tur allikevel...

Vi tok ikke sjansen på å ha med kamera på full moon-festen pga at det visstnok skal være mye stjeling der. Men her er et bilde av en flammemann en annen kveld på Hat Rin.

En liten fjelltur ble det også tid til. Hat Rin sett fra "oven".



Noe av det som er fint med å reise er at man stadig får nye venner. Han her kom på besøk i bungalowen våres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar