mandag 28. november 2011

Koh Tao

Koh Tao er den rolige lillebroren til Koh Phangan og ligger bare en liten båttur unna. Øya er kjent for å ha den billigste dykkinga i Thailand. Erik tok dykkerlappen her og vi andre slengte oss med noen dager vi også. Her er et bildedryss fra livet i havet:


Linn og Nemo





Merete får såret sitt rensa helt gratis.

 

Erik koser seg
Linn signaliserer at hun er OK!
Birgit er barnslig.


I tillegg til dykkinga ble det tid til litt strandliv:  

 
Søt, liten krabat.
By night




 Vi har vel alle tenkt tanken på at det bare er et tidsspørsmål før Erik blir plukket opp av et omreisende sirkus. Neida, joda. Uansett så fikk han muligheten til å prøve seg i trapesen, noe han selvfølgelig ikke takket nei til.Som alt annet av fysisk karakter var han også her et talent. Moret seg gjorde han også, så vi måtte lokke med alskens curryretter for å få han med oss videre.


Dessverre dekket reisebudsjettet denne gangen bare en tresengs bungalow. Etter noen nervepirrende runder med "stein, saks og papir", la Merete seg lydig i hengekøya på verandaen. Da støyen fra barene endelig hadde lagt seg, startet koste- og ryddemafian og synge området rent. En snill og søt hund var fast selskap på verandaen. Hyggelig det, hadde det ikke vært for at hun er allergisk. Hun holdt ut i to netter. Neste gang skal vi spandere på oss en større bungalow, Merete. Vi lover! 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar