torsdag 5. januar 2012

Godt nytt år!

Håper alle kjente (og ukjente) har hatt en fin julefeiring og har fått en god start på 2012!
Vi beklager at vi har vært veldig dårlige til å holde dere oppdatert her på reisebloggen i det siste. Vi kan vel ikke akkuratt si at det skyldes at vi har hatt det så travelt... Men uansett. Vi skal skjerpe oss!

Dette er ihvertfall det vi brukte den siste tiden i Thailand på:

KRABI
I Krabi bodde vi noen dager ved Ao Nang. Kan vel ikke si at stedet gjorde særlig inntrykk og ikke klarte vi å finne noen fin strand der heller. Men bare en halvtime unna ligger Railey beach. Her er det mer laidback og koselig stemning og mange muligheter til aktiviteter som fjellklatring og padling.

Railey Beach i solnedgang. Idyll!
Fra båtturen til fastlandet.
De bratte kalksteinklippene som kjennetengner det sørlige Thailand.

Erik har bilder fra både padling og fjellklatring, så de kommer senere..



PHI PHI
Mens Birgit og Erik ble igjen noen dager på Railey, reiste Merete og Linn videre til Phi Phi Island. Vi bodde på den rolige idylliske Longbeach. Her er det sol og strandliv som gjelder og ingenting annet. De fleste restauranter stenger rundt klokka ti på kvelden og da er det stummende mørkt og stille og egentlig bare å gå å legge seg. Etterpå møtte vi igjen Birgit og Erik inne i sentrum. Phi Phi er et herlig sted helt uten biltrafikk. Samtidig er det samlet svært mange folk på et ganske lite sted (ihvertfall i høysesongen når vi var der), så det oppleves også litt trangt og overbefolket.

Longbeach. Sukk!

Flammeshow på Phi Phi også.

Utsikten til den kjente Maya beach fra dykkebåten. Stranda som ble fremtstilt som et øde paradis i filmen The Beach er nå relativt tettpakket av charterbåter fra Phuket og har hundrevis av besøkende hver eneste dag.

Maten i Thailand er fantastisk! Panang, Massaman og Tom Yum suppe, grønn, gul og rød curry.
Det er vanskelig og velge mellom så mye god mat.

Og her er grunnen til at vi har så lite bilder å vise fram fra Thailand. Merete brukte det meste av tiden på å ta bilder under vannoverflata. I Phi Phi fikk vi flere ganger dykket sammen med store skilpadder.
Linn har blitt smittet av dykkefeberen og er nå også sertifisert til dykk ned til 30m.
Her på grunnere vann i selskap med en skilpadde.






Fra Phi Phi reiste Linn tilbake til Kambodsja med sin skotske venn, før hun reiste hjem til Norge rett før jul. Resten av gjengen dro nordover igjen til noen flere late dager på favorittøyene Ko Phangan og Ko Tao. Herfra dro Erik videre ut i verden på egenhånd. I første omgang til Malaysia, og senere Indonesia og New Zealand. Birigt og Merete reiste opp igjen til Bangkok. På et turistkontor lå passene våre trygt forvart, med nye visum til India. Fortsettelse følger!

2 kommentarer:

  1. På tide ja ;) Fine folk, fine bilder.

    SvarSlett
  2. Så koselig med oppdatering av bloggen igjen. Kjedelig at det ikke var med noen elger denne gangen da ;o)

    Kos fra Austmarka

    SvarSlett